2009-04-20 ? 22:32:13

Spår löst :) ett tv-program

Har sett Spår löst med mamma, det var jätte bra och man förstod verkligen jätte mkt saker som hon sa Sara som hon hette,man förstod verkligen hur bra hon har haft det i Sverige. Men att hon nu äntligen efter 22 år ville träffa sina biologiska föräldrar,  så de åkte till hennes hemland  men kommer inte ihåg vad de hette.         
Hon har en son på cirka 1½ år gammal och han hette Neo och var jätte söt. När de väl hade kommit fram till hennes hemland så fick de hjälp av en tolk som översatte till språket, som de talade i det landet. De fick leta jätte länge innan de hittade ngn familj medlem alls. men till slut så for de till en adress där de som gav den trodde att hennes mormor och morfar bodde men då visade de sig att hennes morbror bodde där med sin fru.

Och då så fick de komma in och de väntade på hennes morbror som kom tillslut, och han blev alldeles rörd och börja små gråta när han fick se henne eftersom han blev så glad för set såg man på han också, hon fick en blombukett av han också.
Han trodde att hon skulle vara arg på de för att de var tvungen att adoptera bort henne då han var så liten osv. Men det är som hon säger att hon är inte alls arg för de, dem gjorde och hon är bara glad att hon fick ha ett bra liv i Sverige som hon har. Orkar inte berätta allt så nu tar jag i slutet av allt.

Och i slutet så fick de äntligen tag i hennes mamma och pappa och hon skulle träffa sin mamma i någon par där i hennes hemland, hon var jätte nervös men det gick bra då hon såg sin mamma, och  mamman blev jätte glad och jätte ledsen när hon fick syn på Sara.
Det var som när mamman och dottern ( Sara ) började att gråta då kunde man inte heller hålla sig från att gråta, jag kan säga jag grät hela tiden ändå till slutet :(
det var soligt fast samtidigt roligt för henne hon fick träffa sina 3 systrar , och en systerdotter med men också fick hon träffa sin pappa innan hon skulle fara iväg med flyget tillbaka till Sverige..

hennes biologiska föräldrar och syskon vill jätte gärna komma och hälsa på i Sverige om de har råd, och Sara vill komma tillbaka med sin son Neo också, glömde skriva att hennes morbror också vill komma till Sverige för att få träffa henne :)

Det slutade bra i alla fall :)
Ska sova nu men , skriver väl ett inlägg i morgon då...
// Malin.B



Kommentarer
Carro

Test

2009-04-22 @ 14:59:07
Carro

test

2009-04-22 @ 14:59:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild